Benedenverdieping te koop

137500€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11085648
Immoweb code : 11085648

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar appartement vlakbij het stads park van Diksmuide

Te Koop: Ruim gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, nabij het stadspark én op wandelafstand van de Grote Markt van Diksmuide!

Dit uitnodigende appartement, met een oppervlakte van 85m², biedt de ideale combinatie van comfort en een gunstige locatie. Gelegen in de nabijheid van het stadspark en op korte wandelafstand van de bruisende Grote Markt van Diksmuide, geniet u hier van het beste van beide werelden.

Het appartement is  instap klaar. De ruime leefruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten. Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin, koppel of als investeringsmogelijkheid.

De badkamer is  functioneel ingericht. De ligging nabij het stadspark biedt de mogelijkheid voor ontspannende wandelingen, terwijl de nabijheid van de Grote Markt zorgt voor een bruisende omgeving met winkels, restaurants en evenementen.

Dit aantrekkelijke appartement wordt aangeboden tegen een vraagprijs van slechts 137.500 EUR. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en het bruisende stadsleven in Diksmuide!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via  https://www.vlaande

Neem contact op