Benedenverdieping te koop

* 364000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11067442
Immoweb code : 11067442
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

BEN appartementen met parktuin in groene rand van Brussel

GENIET NU NOG VAN AANKOOP ONDER 6% BTW!

Het gelijkvloers appartement met terras en tuin biedt u de kans om het leven in harmonie met de natuur te ervaren. Wakker worden met een adembenemend uitzicht op de parktuin, genieten van de frisse lucht op het ruime terras en uw eigen tuin creëren.
Bovendien is het appartement energiezuinig ontworpen, waardoor u kunt besparen op energie en het milieu kunt helpen beschermen.

Het 2-slaapkamerappartement is modern en luxueus ingericht. De combinatie van hoogwaardige materialen, strakke afwerkingen en grote ramen zorgt voor een zee van natuurlijk licht en een gevoel van ruimte. De open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, waardoor u kunt genieten van koken in stijl.Daarnaast is de locatie van dit appartement ideaal gelegen. Met zicht op de parktuin, kunt u genieten van de sereniteit van uw eigen terras, maar bent u ook binnen enkele minuten in het bruisende dorpscentrum. Alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand.
Mis deze unieke kans niet om te genieten van een energiezuinige levensstijl in dit prachtige appartement met een ruim terras.
Maak vandaag uw afspraak en ontdek hoe u kunt genieten van de groene omgeving vanuit uw energiezuinige woning. Neem contact met ons op voor deze unieke kans.

Dit pand maakt deel uit van het project FERENTINO

Neem contact op