Benedenverdieping te koop

233000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11154464
Immoweb code : 11154464

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim appartement (84m²) met twee slaapkamers en tuin!

Gelijkvloers appartement (84m²) voorzien van 2 slaapkamers, aangelegde tuin en garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €27.500) op toplocatie te Edegem!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, tuin en garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €27.500).
Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet, aansluitend de ruime en lichtrijke leefruimte. Via de leefruimte komt u terecht in de deels-geïnstalleerde keuken. De nachthal biedt toegang tot het slaapgedeelte van het appartement. Hier vindt u een ruime masterbedroom en gastenkamer , deze geeft toegang tot de tuin met aangelegd terras. De badkamer is voorzien van een douche-in-badcombinati, dubbele wastafels en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt alsook over een garagebox die verplicht bij aan te kopen is t.w.v. €27.500 en is momenteel verhuurd dus biedt tal van mogelijkheden, ook als investering!

Kortom: Gelijkvloers appartement voorzien van twee slaapkamers, aangelegde tuin met terras en garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €27.500) biedt tal van mogelijkheden!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- tuin met terras
- Dubbele beglazing
- opbrengsteigendom

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 205kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op