Benedenverdieping te koop

317900€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11389957
Immoweb code : 11389957

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement!

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement!

Strategisch gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt deze woonst energie-efficiëntie en duurzaamheid die voldoen aan de normen van 2050. Met een EPC A-label dankzij vloerverwarming, isolatie en een warmtepomp, is dit appartement een toekomstgerichte investering.
De royale oppervlakte van 90 m² omvat twee ruime slaapkamers, een grote badkamer, en een prachtig afgewerkte leefruimte met open keuken. Verder is er een aparte wc aanwezig en een ruime inkomhal met grenzende berging met aansluiting voor was- en droogkast.

Door de Ingrijpende Energetische Renovatie geniet u van 100% vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en betere financieringsvoorwaarden.

Waarom dit appartement perfect keuze is:
* Comfort en Luxe: Geniet van een comfortabel en luxueus thuis met moderne voorzieningen die aan al uw woonwensen voldoen.
* Duurzaamheid: Leef in een woning die voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie, waardoor uw woonkosten lager blijven.
* Waardevast Vastgoed: Dankzij de recente renovatie hoeft u zich geen zorgen te maken over toekomstige renovatieverplichtingen of onverwachte renovatiekosten.

Mis deze kans niet!

Plan vandaag nog een afspraak en ontdek de unieke mogelijkheden van dit appartement. Neem contact met ons op om de rendementen en huurgarantie te bespreken en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Neem contact op