Benedenverdieping te koop

189000€

1 slaapkamer 92 vierkante meters

Immoweb code : 11208159
Immoweb code : 11208159

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooi centraal gelegen appartement te Eeklo voor 189.000,0...

Dit instapklaar appartement is centraal gelegen vlakbij warenhuizen en scholen, kortom de ideale ligging voor uw gezin of uw goed renderende vastgoedinvestering.

De indeling van het appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en stijl te bieden. Een ruime leefruimte met veel licht en een eetplaats met bureau.
Aan de praktische keuken is er aansluitend een extra eetplaats voorzien. Verder zijn er nog een tweepersoons kamer, een apart toilet aan de inkom en een badkamer voorzien van wastafel en douche, aanwezig. Om het appartement compleet te maken is er nog een koer aanwezig. Kortom, een plek waar u zich meteen thuis zult voelen.

In het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Maar dit appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is ook een uitstekende en betaalbare vastgoedbelegging. Eeklo, een groeiregio die volop ontdekt wordt door investeerders uit de aanpalende grote steden Gent en Brugge, biedt een veelbelovende toekomst voor wie slim wil investeren.

Of u nu op zoek bent naar uw nieuwe thuis of een verstandige investering, dit appartement in Eeklo is een kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf dit unieke appartement met goede betaalbaarheid en potentieel die dit appartement te bieden heeft!

Aarzel niet en contacteer dan Vastgoed Unicum op 09 336 16 15 of mail naar [email protected]


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op