Benedenverdieping te koop

175000€

2 slaapkamers 65 vierkante meters

Immoweb code : 11316186
Immoweb code : 11316186

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers

Welkom in dit charmante appartement gelegen in het hart van Eupen, dat een perfecte mix biedt van modern comfort en stedelijke gemakken. Gelegen op de begane grond, biedt dit appartement gemakkelijke toegang en een uitnodigende sfeer zodra u door de voordeur stapt.

Belangrijkste Kenmerken:

Ideale Locatie: Verscholen in het centrum van Eupen, bevindt dit appartement zich op korte afstand van lokale winkels, restaurants en openbaar vervoer, waardoor een dynamisch en handig stadsleven mogelijk is.

Gezellige Leefruimte: Met 2 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin, stel of zelfs als een investeringsmogelijkheid. De lichte en luchtige kamers creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Recent Gerenoveerd: Profiterend van recente renovaties, presenteert dit appartement een modern en goed onderhouden interieur. Hoogwaardige afwerkingen en eigentijdse voorzieningen zorgen voor een comfortabele en probleemloze levensstijl.

Garage Inbegrepen: Het appartement wordt geleverd met een garage, die veilig en handig parkeren biedt voor uw voertuig, een onschatbaar voordeel op een centrale locatie.

Samenvatting: Dit gerenoveerde en goed gelegen appartement in Eupen is een kans die u niet mag missen voor wie op zoek is naar comfortabele leefruimte op een centrale locatie. Of u nu een eerste koper bent, een stel of een investeerder, deze woning biedt enorm veel potentieel om aan uw behoeften en aspiraties te voldoen.

Mis

Neem contact op