Benedenverdieping te koop

245000€

1 slaapkamer 90 vierkante meters

Immoweb code : 11330568
Immoweb code : 11330568

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

IN OPTIE: Gerenoveerd gelijkvloers appartement nabij centru

We heten u van harte welkom in dit ruime, pas gerenoveerde appartement. Het appartement beschikt over een TOPlocatie, op enkele minuten van diverse faciliteiten en het bruisende centrum van Gent, dat ook met de fiets perfect bereikbaar is. Het gebouw bestaat uit 3 appartementen en is gebouwd in 1960, met dit appartement bieden wij u graag een bewoonbare oppervlakte van 90 vierkante meter, ideaal voor de starters onder ons of diegene die wat kleiner willen wonen.

Het appartement omvat een gezellige woonkamer, een keuken (inclusief toestellen en aansluitend berging), een moderne badkamer (met wastafel, toilet en inloopdouche) en 1 ruime slaapkamer. Buiten kan u rustig genieten op het terras, dat volledig privé is afgemaakt. Het gebouw beschikt ook over een berging (gemeenschappelijk) dat kan gebruikt worden voor aansluiting wasmachine etc.

We kunnen hier spreken, door het EPC label 'C', van een energiezuinig appartement.
Asbestveilig en de verkopers plannen momenteel enkele werken in om de elektriciteit ook volledig conform te kunnen afleveren.

De grootste troeven van dit appartement zijn de haard in de woonkamer, de warmtepomp boiler en natuurlijk, de TOPlocatie waarover we eerder al spraken.
Zeker een bezoekje waard!

Benieuwd naar meer? Ik toon u graag dit appartement.
Contacteer ons nu via 0472/98.16.29 of stuur een mailtje naar [email protected]

Neem contact op