Benedenverdieping te koop

475000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11372599
Immoweb code : 11372599

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Stijlvol appartement met een ruime zonnige tuin

Dit stijlvolle appartement belichaamt een perfecte harmonie tussen binnen- en buitenleven, dankzij de ruime, zonnige tuin die naadloos aansluit op de heldere en uitnodigende leefruimte. Verbouwd in 2012, straalt het interieur een hedendaagse elegantie uit, met grote ramen die de kamers baden in natuurlijk licht en een open indeling die het hart van de woonst vormt. Hier vloeien keuken, eet- en zitgedeelte soepel in elkaar over, wat het een ideale plek maakt voor zowel dagelijks gemak als het entertainen van gasten.

Het appartement telt twee comfortabele slaapkamers, waardoor het uitstekend geschikt is voor zowel kleine gezinnen als voor wie graag gasten ontvangt. Aangrenzend aan één van de kamers is er een extra ruimte die perfect kan dienen als dressing. De badkamer is een oase van rust met een ruime, luxe douche.

De mogelijkheid om een garagebox voor €35.000 direct aan de tuin te kopen, verhoogt het comfort. Bovendien zorgt een praktische kelderberging voor voldoende opbergruimte.

Dit appartement vertegenwoordigt een unieke woonervaring waar gemak en moderne luxe samenkomen, ideaal voor wie op zoek is naar een thuis dat zowel stijlvol als functioneel is. Hier vindt u een exclusief toevluchtsoord dat zowel uw levensstijl als uw zin voor esthetiek weerspiegelt.

Een bijkomende troef is dat er twee toegangen zijn tot het appartement waardoor het zeker ook geschikt is voor een praktijk ruimte of thuiskantoor.

Indeling:
inkomhal - leefruimte - eetplaats - keuken - slaapkame

Neem contact op