Benedenverdieping te koop

149000€

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 11298819
Immoweb code : 11298819

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement te Hasselt centrum

Gelijkvloers appartement te koop in het centrum van Hasselt

OPGELET: Functie pand niet vergund, omgevormd van winkelruimte naar woonst

Ligging:
Het appartement is centraal gelegen tussen de "grote" en "kleine" ring van Hasselt. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke omgeving en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u slechts op minder dan 5 minuten verwijderd van de E313. Hasselt is een bruisende stad waar u kan genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod.

Omschrijving:
Welkom in dit vlot bereikbaar appartement gelegen in de Elzenstraat 6 bus 1 te Hasselt. Het gelijkvloers appartement kan u betreden via een aparte ingang. Er is een inkomhal aanwezig, waar u perfect uw jassen en schoenen kwijt kan. Vervolgens komen we in de gezellige leefruimte met aansluitend een voorziene open keuken. De keuken is uitgerust met een afwasmachine, elektrische kookplaat, oven en ingebouwd licht. Verder hebben we de ruime slaapkamer met douche en aansluitingen wasmachine/droogkast. Bijkomend is er een aparte toilet met enkele lavabo.

Parkeergelegenheid/berging:
Via een elektrische poort komt u terecht in de parkeergarage. Bij het appartement hoort 1 autostaanplaats. In de kelder is er een ruime bergruimte aanwezig.

Pluspunten:
- Ligging Hasselt-centrum
- Nabij Hasselt station
- Gunstig EPC: Label B
- Gelijkvloers Voor meer informatie, kijk snel

Neem contact op