Benedenverdieping te koop

549000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11086488
Immoweb code : 11086488

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus gelijkvloersappartement met drie slaapkamers, tuin,

Dit hoogwaardig afgewerkt gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 147 m² maakt deel uit van het prestigieuze nieuwbouwproject 'Entride', bestaande uit 8 betere appartementen en het medisch centrum WeCare.
Onder meer de royale oppervlaktes, de knappe architectuur, de hoogstaande afwerking van zowel privatieve als gemeenschappelijke delen en het gebruik van duurzame, vernieuwende technologieën laten deze residentie moeiteloos onderscheiden van ander aanbod in deze gunstige doch betaalbare regio.
Bij ontwerp en oprichting van dit complex werd alle aandacht besteed aan energiezuinigheid, uitstraling en hedendaags wooncomfort, zodat het hier bijzonder aangenaam zal zijn om wonen.

Ligging:

Op enkele honderden meters vindt men al het gemoedelijke centrum van deze bloeiende gemeente, die de laatste jaren voelbaar heeft ingezet op ontwikkeling, te merken aan tal van mooie projecten en bloeiende handelszaken. Alles wat men nodig heeft is hier aanwezig, zoals enkele supermarkten, bakkers, de slager, diensten, scholen,.. Steden zoals Hasselt, Bilzen en Maastricht zijn vlot bereikbaar. De oprit E313 ligt slechts op een kleine kilometer. Ondanks deze gunstige centrale ligging kan men hier genieten van de mooie - typische Haspengouwse groene omgeving, met tal van wandel- en fietswegen.

Omschrijving / indeling:

In de gemeenschappelijke inkomhal vindt men een Bringme Box - een vooruitstrevend systeem dat onder meer het verzenden en ontvangen van pakjes automatise

Neem contact op