Benedenverdieping te koop

295000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11194834
Immoweb code : 11194834

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers app 97 m² - 2 slks - tuin & garage

Verzorgd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, dubbele garage en gezellige tuin op uitstekende locatie nabij centrum Hulshout.

Dit recent appartement met oppervlakte van 93 m², geniet een centrale locatie net buiten het centrum van Hulshout wat ervoor zorgt dat alle winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Tevens vlotte verbinding met alle invalswegen.

We betreden het gebouw via de gezamenlijke inkomhal dewelke ons toegang verleent tot het appartement. De inkomhal voorzien van vestiairekast geeft ons verder toegang tot 2 ruime slaapkamers met rolluiken, gastentoilet en ingerichte badkamer. Via de nachthal komen we tot aangename, lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er de aanwezigheid van een ruime, geriefelijke berging met aansluiting wasmachine.

Het grote schuifraam in de keuken biedt een rechtstreekse toegang tot het zuid georiënteerde terras. De gezellige, privatieve tuin brengt ons tot de riante dubbele garage met elektrisch sectionale poort.

Bijzonderheden: grote glaspartijen, instapklaar, kleinschalig gebouw -> lage gezamenlijke kosten, voldoende parkeergelegenheid, …

In de directe omgeving zorgen tal van fiets en wandelroutes voor de nodige ontspanning. De fietsostrade Herentals-Aarschot is vlot bereikbaar voor sportievelingen.

Tevens ideaal als opbrengsteigendom met gunstig rendement!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op