Benedenverdieping te koop

255000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11193366
Immoweb code : 11193366

Overzicht

2 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers te koop in het stadscentrum

RE/MAX Investment Properties presenteert u een prachtig appartement te koop in het hart van het stadscentrum van Jambes. Voorheen gewijd aan commercieel gebruik, charmeert dit appartement met zijn natuurlijke helderheid en ideale ligging op de begane grond van een rustig gebouw.

Bij binnenkomst leidt een ruime hal naar een royale en lichte leefruimte. De twee strategisch verdeelde slaapkamers, samen met de badkamer, complementeren deze ruimte harmonieus. Het terras biedt een ideale oriëntatie, waardoor een aangename buitenruimte ontstaat voor openluchtontspanning, naadloos samensmeltend met het binnencomfort.

Het appartement beschikt over een slim ingerichte, semi-uitgeruste keuken, die opmerkelijke flexibiliteit biedt voor het bereiden van maaltijden. Een kelder voegt een extra dimensie toe, met extra opslagruimte.

Over het geheel genomen biedt dit appartement een doordachte configuratie, waarbij goed ingerichte binnenruimtes, een optimaal georiënteerd terras en een kelder samenkomen.
U heeft de mogelijkheid om het aangrenzende appartement (3 slaapkamers) aan te schaffen, waardoor de inrichting van een privé- en professionele ruimte mogelijk is. Voorwaarden op aanvraag.
Ontdek deze vastgoedparel, ideaal voor een eerste investering met een sterk verhuurpotentieel. Energieprestatiecertificaat (PEB) - D - 259 kWh/m2 per jaar, unieke code: 20240228016036. Beschrijvingen en foto's zijn niet-bindend. Voor informatie en bezoeken, neem contact met ons op via 082/21.93.17

Neem contact op