Benedenverdieping te koop

355000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11193587
Immoweb code : 11193587

Overzicht

3 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

RE/MAX Investment Properties presenteert dit prachtige appartement te koop, gelegen in het hart van het stadscentrum van Jambes. Voorheen bestemd voor commercieel gebruik, charmeert dit appartement met zijn natuurlijke helderheid die elke kamer elegant overspoelt en zijn bevoorrechte positie op de begane grond van een rustig gebouw, wat een zeer aangename leefomgeving biedt.
Bij uw aankomst verwelkomt een ruime inkomhal u, u begeleidend naar een ruime leefruimte badend in natuurlijk licht. De indeling van het interieur omvat drie slaapkamers en een badkamer, waardoor een comfortabele en functionele woonindeling ontstaat. Het appartement onderscheidt zich door een ideaal georiënteerd terras, dat een aangename buitenruimte biedt voor ontspanning.
Het appartement omvat een kelder en een dubbele garage, ontworpen om gemakkelijk twee auto's te herbergen, wat een aanzienlijk gemak toevoegt aan dit eigendom. Hiermee beschikt u over een veilige parkeerplaats, die perfect voldoet aan de behoeften van een modern en dynamisch leven.
U heeft de mogelijkheid om het aangrenzende appartement (2 slaapkamers) aan te schaffen, waardoor de inrichting van een privé- en professionele ruimte mogelijk is. Voorwaarden op aanvraag.
Ontdek deze vastgoedparel, ideaal voor investering met een sterk verhuurpotentieel. Energieprestatiecertificaat (PEB) - D - 330 kWh/m2 per jaar, unieke code: 20240228015697. Beschrijvingen en foto's zijn niet-bindend. Voor informatie en bezoeken 082/21.93.17

Neem contact op