Benedenverdieping te koop

175000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11376807
Immoweb code : 11376807

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

KIJKDAG : WOENSDAG 15 MEI VAN 17:00 - 18:00

ERA KEY ONE STELT JE IN EXCLUSIVITEIT DIT TE RENOVEREN GELIJKVLOERSAPPARTEMENT MET GEZELLIGE STADSTUIN.

Ontdek deze unieke kans om een volledig te renoveren gelijkvloers appartement te verwerven, gelegen aan de Jetsesteenweg te Jette. Met een ruime oppervlakte van 75m² biedt dit pand een prachtig potentieel om uw droomwoning te realiseren.

Het appartement beschikt over een charmante stadstuin met een tuinhuis, perfect voor ontspanning en gezelligheid. Gelegen in een rustige straat, biedt het pand veel parkeermogelijkheden voor uw gemak.

De ligging is ideaal, met het Elisabeth Park op slechts 2 minuten wandelen, waardoor u kunt genieten van groene ruimtes en ontspanning in de nabije omgeving. Bovendien bevinden zich tramhaltesop een steenworp afstand, en de metrohalte Simonis is te bereiken binnen 2 minuten wandelen, waardoor u vlotte verbindingen heeft naar het stadscentrum en daarbuiten. Winkels en voorzieningen zijn ook in de buurt, waardoor u alle nodige faciliteiten binnen handbereik heeft.

Samenstelling : Inkomhal - ruime berging - handelsruimte/woonkamer - eetkamer/woonkamer met toegang tot de tuin met terras en tuinhuis - hal - badkamer - keuken - slaapkamer. + individuele kelder nummer 4

Grijp deze kans om een uniek appartement te renoveren en te transformeren tot uw ideale thuis. Neem vandaag nog contact op met jouw ERA makelaar Benoit voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Benoit PIRLOTTE
[email protected]
02 460 10 12

Neem contact op