Benedenverdieping te koop

320000€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 11195479
Immoweb code : 11195479

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement

Dit ruime gelijkvloerse appartement met veel lichtinval is gelegen in het centrum van Kortessem, gunstig gesitueerd op de assen Hasselt-Tongeren en Diepenbeek-Borgloon.
De woning maakt deel uit van een residentiële woonblok vlakbij het natuur-en wandelgebied Hemelspark. Het gebouw werd opgetrokken in 2006 met degelijke materialen, buitenschrijnwerk in kunststof voor de gewone raamgehelen en aluminium aan de achterzijde omwille van de grote oppervlakte en het schuifdeurgeheel, alle raamtabletten zijn in natuursteen.
Bij het appartement horen een eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke ondergrondse parkeerzone en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Het appartement heeft een netto oppervlakte van 115m2 inclusief het overdekte terras.
De woning heeft een inkomhal, ruime woonkamer met plaats voor salon en eettafel, keuken met ruimte voor eettafel en voorzien van huishoudtoestellen zoals vaatwas, kookplaat met oven, koelkast, dampkap en ruimte voor combi-oven. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad voorzien van opvouwbare douchewand en lavabomeubel met 2 wastafels, een afzonderlijk toilet en een berging met gootsteen en ruimte voor wasmachine, droogkast, diepvries en kasten. Tenslotte is er vanuit de woonkamer toegang tot een zuidoost gericht overdekt en met hekwerk afgesloten terras en een met groen omsloten tuin. Via een tuinpoortje is er toegang tot het ingesloten niet publiekelijk gemeenschappelijk grasveld.

Neem contact op