Benedenverdieping te koop

* 339150€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11236125
Immoweb code : 11236125
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

LAATSTE 8 APPARTEMENTEN

Schitterend nieuwbouwproject ‘Residentie Quercus’ te Laakdal.

'Residentie Quercus’ staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt volledig doorgetrokken in heel het gebouw dat met de grootste zorg voor esthetiek werd ontworpen.

Dit unieke project bestaat uit 21 prachtige appartementen in combinatie met ondergrondse autostaanplaatsen. De appartementen zullen voorzien worden met 1, 2 en 3 slaapkamers met oppervlaktes tussen 81 m² en 153 m² allen voorzien van grote raampartijen met veel natuurlijke lichtinval en lage energiebehoefte met fiscaal voordeel.

'Quercus' is een BEN project waarbij warmtepompen met zonnepanelen en vloerverwarming het energieverbruik tot een minimum beperken. (E20 of lager zijn).

De bruisende centra van omliggende gemeenten Westerlo, Herselt en Tessenderlo zorgen voor een uitstekende levenskwaliteit.

Reeds 13 van de 21 appartementen werden succesvol verkocht!

Vraagt uw woning teveel onderhoud? U droomt van meer tijd voor uzelf in een aangename omgeving?Vind hier de gemoedsrust en het comfort die u zoekt!

Kom snel eens langs bij ons, dan geven we u graag meer uitleg op maat. U kan ons ook contacteren voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. U zal vakkundig bijgestaan worden in combinatie met een persoonlijke aanpak voor uw aan en verkoop.

Graag meer informatie?015 36 35 34
info@vebovas...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op