Benedenverdieping te koop

399000€ Oude prijs € 425.000

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11129249
Immoweb code : 11129249

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement ideaal gelegen in het hart van Lasne!

Ontdek de charme en het comfort van een echte cocon in het hart van Lasne! Dit uitzonderlijke aanbod omvat een gelijkvloers appartement met 98m² aan leefruimte, perfect ingericht voor je dagelijkse welzijn.

Zodra je binnenkomt, leidt een verwelkomende hal die je naar een grote woonkamer badend in een natuurlijk licht, harmonieus een combinatie van salon en eetkamer voor onvergetelijke momenten van gezelligheid. De open keuken nodigt je uit om je culinaire talent te tonen terwijl je in contact blijft met je gasten.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers die privacy en sereniteit bieden, terwijl de elegante badkamer ontspanning belooft met zijn bad en Italiaanse douche.

Praktisch en functioneel, deze appartement heeft ook een wasruimte / stookruimte, een apart toilet en twee eigen parkeerplaatsen voor absoluut dagelijks comfort.

Tot slot maken een zonnig terras en een weelderige tuin dit idyllische plaatje compleet, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van ontspanning in de buitenlucht.

Mis de kans niet om in deze oase van rust te wonen, dicht bij alle voorzieningen en met snelle toegang tot de hoofdwegen en winkels.

Neem nu contact met ons op voor een bezoek en laat je verleiden door dit zeldzame juweeltje! IPI 508.616

Neem contact op