Benedenverdieping te koop

259000€

1 slaapkamer 81 vierkante meters

Immoweb code : 11047991
Immoweb code : 11047991

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Jong (2007) gelijkvloers app mét tuin en autostaanplaats

Recent GELIJKVLOERS appartement mét terras, tuin en autostaanplaats gelegen op wandelafstand van winkels (o.a. Carrefour op 700 meter), scholen, sport, cultuur, recreatie, openbaar vervoer (o.a. bushalte op 210 meter) en belangrijke invalswegen voor woon-werk. Voor de mensen die een onderhouden, doch instap-klaar appartement vlakbij centrum Lebbeke zoeken, bieden we dit volwaardige appartement met 1 slaapkamer en privé autostaanplaats aan.
De autostaanplaats is in de vraagprijs begrepen. Eveneens zijn er 7 zonnepanelen voor een gunstig energieverbruik inbegrepen.
Het recente appartement, beschikt over een privatieve inkomhal met gasten-toilet en bergruimte, open leefruimte met half-open geïnstalleerde keuken, volwaardige slaapkamer met ingemaakte kast en een volledig en praktisch uitgeruste badkamer. Het appartement is eveneens interessant voor rolstoelgebruikers!
Uw auto of transport parkeren doet U op uw privé autostaanplaats achteraan de tuin. Optioneel kan een tweede autostaanplaats worden bijgekocht.
Een frisse neus halen doet U op uw privé terras. Tuinieren of genieten van de hoogdagen doet U in de aansluitende tuin.
Goed EPC-D attest met een goede energiescore van 398 kwh/m²/j. Elektriciteit CONFORM. Geen syndicus.
Interessant voor de starters, senioren en koppels of als opbrengsteigendom. Direct beschikbaar en niet verhuurd.
Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via [email protected]!

Neem contact op