Benedenverdieping te koop

165000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 11214895
Immoweb code : 11214895

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Leuk gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer

Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer

Omgeving:

Het appartement is gelegen in het bruisende Leopoldsburg. Leopoldsburg heeft heel wat te bieden. Naast natuur heeft Leopoldsburg ook een levendig stadscentrum met een scala aan winkels, restaurants en cafés. Al met al is Leopoldsburg een prachtige gemeente die geschiedenis, natuur en gemeenschap combineert.

Indeling: Leefruimte- en eetruimte, keuken, veranda, slaapkamer, badkamer.

Omschrijving:

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig en leuk appartementsgebouw. We betreden het appartement in de leef- en eetruimte met open keuken. De keuken werd in 2022 volledig vernieuwd en is volledig geïnstalleerd. Aansluitend bevindt zich een veranda met schuifraam, zodra je het raam opent heb je een klein stukje om buiten te zitten. Verder is er een mooie ruime slaapkamer van ca. 11m2 aanwezig met een ingebouwde kast en een badkamer. De badkamer is voorzien met een douche, lavabo en toilet. Het appartement is in goede staat, kortom een ideaal appartement om zelf in te vertoeven of als investering om te verhuren!

Bijzonderheden:

- aparte meters
- privatieve kelderberging (7m2)
- gemeenschappelijke kosten: 45,00 euro p/m
- gemeenschappelijke wasruimte

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op