Benedenverdieping te koop

318000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11315972
Immoweb code : 11315972

Overzicht

2 slaapkamers
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig 2-Slaapkamer Appartement met Privétuin

Ontdek bij Antonissen dit gezellige gelijkvloers appartement van 85 m² in "Verdant" te Lier, met een ruime stadstuin van 50m². Vanuit zowel de leefruimte als de master bedroom stap je zo je eigen groene oase in, ideaal voor ontspanning of een diner onder de sterren.

Elegante Indeling: De entree opent naar een zonovergoten leefruimte met keuken, waar elk detail is afgestemd op comfort en stijl. De directe toegang tot het terras en de tuin nodigt uit tot binnen-buitenleven op zijn best.

Comfort en Praktisch: Twee slaapkamers, waaronder een master met tuindeuren, en een moderne badkamer met apart toilet bieden alle gemakken van hedendaags wonen. Een praktische berging maakt het plaatje compleet.

Extra Voorzieningen: Het appartement biedt toegang tot parkeerfaciliteiten (in het nabijgelegen Siongebouw) en een fietsenstalling, perfect voor stadsbewoners.

Gewilde Locatie: Vlak bij het centrum van Lier geniet je van rust zonder in te boeten op de gemakken van de stad. Alles, van winkels tot scholen, is snel bereikbaar.

Dit appartement is een uitgelezen kans voor wie droomt van een leven in de stad, met het unieke voordeel van een eigen tuin. Meer info? Neem contact op en ontdek je nieuwe thuis in "Verdant".

Neem contact op