Benedenverdieping te koop

322000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11288588
Immoweb code : 11288588

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooi appartement met 3 slaapkamers, tuin, terras en carport

In het hart van Mol Millegem bevindt zich dit gezellige, gelijkvloers appartement met tuin en drie slaapkamers. Via de inkomhal, met vestiaireruimte en gastentoilet, kom je in de woonkamer op parket, waar je meteen wordt verwelkomd door een prachtig uitzicht op de tuin. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de woonkamer een lichte en uitnodigende sfeer heeft.

Grenzend aan de woonkamer vind je de open keuken, welke uitgerust is met een koelkast, diepvriezer, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, microgolfoven, koelkast en voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkamer kan je verder gaan naar de nachthal, waar je toegang hebt tot de kelder, de drie slaapkamers (waarvan 2 met inbouwkasten) en de deels betegelde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een extra toilet.

Buiten heb je een grote tuin met 2 verharde terrassen welke een mooie zonoriëntatie en voldoende privacy bieden. Daarnaast beschikt het appartement over een carport, waar je je auto veilig kan parkeren. Achteraan in de tuin kan je nog gebruik maken van het ruime tuinhuis.

Kortom, dit appartement is een ideale plek om te wonen, met zijn drie slaapkamers, grote badkamer en prachtige tuin, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

-- stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag --

Neem contact op