Benedenverdieping te koop

295000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11353981
Immoweb code : 11353981

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met tuin en mogelijke praktijkruimt

Dit pand is gelegen in het levendige Mortsel op wandelafstand van winkels, horeca, recreatie, in de groene omgeving van fort 4 en natuurpark Klein Zwitserland. Openbaar vervoer, 2 treinstations, trams 15 en 7 vlakbij. Via de fietsautostrade ben je op 15 min in Antwerpen centrum.
Bij het betreden van dit appartement word je verwelkomd in een woonkamer met grote raampartijen die uitkijken op het tuintje, waardoor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. De goed uitgeruste open keuken met eiland nodigt uit tot gezellige kooksessies en biedt een naadloze verbinding met de leefruimte.De keuken werd volledig vernieuwd in 2022.
Dit appartement beschikt over twee degelijke slaapkamers die voldoende ruimte bieden om comfortabel te wonen. De master bedroom biedt een rustige plek om te ontspannen na een lange dag, terwijl de tweede slaapkamer kan dienen als kinderkamer, een handige extra ruimte voor gasten of als thuiskantoor. De badkamer van het appartement is eenvoudig ingericht met combinatie ligbad/douche, toilet, en enkele lavabo met meubel.
Als een toegevoegde bonus omvat dit appartement ook een aparte kamer van 30m2 met aparte toegang. Ideaal voor een praktijkruimte of studentenkamer. Momenteel wordt deze verhuurd voor €560 per maand. De extra kamer heeft een kitchenette en douchekamer met lavabo en toilet. Deze kamer ligt aan de voorzijde en heeft een eigen inkomdeur. Het appartement zelf ligt aan de rustige achterkant. Bij het appartement horen 2 ruime

Neem contact op