Benedenverdieping te koop

299000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11348801
Immoweb code : 11348801

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Energiezuinig appartement met privé-parking

Ligging:

Gelegen in het centrum van Olen, met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, olen shopping,...) in de nabije omgeving.

Vlak aan de oprit van de autostrade olen – herentals, omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar.


Omschrijving:

Als u de oprit op rijdt heeft u een eigen parking achteraan het appartement zodat u niet hoeft te sleuren met boodschappen of dergelijke.

Je kan van je parking direct je privé tuin met tuinhuis binnen stappen en via de achterdeur binnen gaan.

Hierbij kom je uit in je lichtrijke keuken en leefruimte. De zeer kwalitatieve open keuken met eiland is uitgerust met een inductiekookplaat met dampkap, ijskast, ingebouwde combi-oven en ingebouwde vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken is er ook nog een berging die voorzien is van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder zijn er 2 slaapkamers aanwezig waarvan 1 zich momenteel dienst doet als dressing. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en ruime inloopdouche. Het toilet is in een aparte ruimte. Tot slot is de parking bij in de prijs inbegrepen.

Wat het zeer interessant maakt is dat er zo goed als geen gemeenschappelijke ruimtes zijn en ieder appartement zijn eigen inkom heeft waardoor ook de kosten van de syndicus zeer laag zijn.



Bijzonderheden:

EPC: A
CV op gas (vloerverwarming)
Electriciteit conform
Airconditioning

Contact: Tom Declercq
0474 22 69 43
[email protected]

Neem contact op