Benedenverdieping te koop

250000€

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11203138
Immoweb code : 11203138

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek gelijkvloers appartement met een zee aan ruimte te Oo…

Welkom in de perfecte combinatie van modern comfort en tijdloze elegantie! Dit prachtige gelijkvloerse appartement, gelegen in de gewilde Slachterstraat 2, is een oase van rust en stijlvol wonen.
Met een volledige renovatie van kop tot teen is dit appartement een juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Alles is gloednieuw - van de leidingen tot aan de elektriciteit, van de keuken tot aan de badkamer, en elk detail daartussenin. Stap binnen en laat je betoveren door de strakke afwerking en hoogwaardige materialen die een gevoel van luxe en comfort uitstralen.
De indeling is perfect ontworpen om het beste van hedendaags wonen te bieden. Je wordt verwelkomd door een ruime woonkamer die naadloos overgaat in de moderne keuken, waardoor een open en uitnodigende ruimte ontstaat waar gezelligheid en samenzijn centraal staan. Met twee royale slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
Daarnaast biedt de woning de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren, waardoor het perfect geschikt is voor gezinnen die op zoek zijn naar extra flexibiliteit. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, terwijl een apart toilet en een praktische berging het gemak van het dagelijks leven vergroten.
Buiten de muren van dit prachtige appartement wacht de levendige buurt van de Slachterstraat met zijn charmante omgeving, uitstekende voorzieningen en gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en openbaar vervoer.
Mis deze unieke kans niet om te genieten …

Neem contact op