Benedenverdieping te koop

499000€

2 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11401901
Immoweb code : 11401901

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus gelijkvloers appartement met private tuin

Geniet van het beste van beide werelden in dit prachtige gelijkvloerse appartement in het hart van Oudenaarde. Met een perfecte combinatie van luxe, comfort en ruimte, biedt dit appartement van 146m² de ideale plek om thuis te komen. Gelegen vlakbij winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen, waardoor dit de perfecte locatie is voor iemand die op zoek is naar het comfort van de stad.
We betreden het appartement langs de fraaie inkomhal die voorzien is van een ingebouwde dressing en een apart toilet. Door de glazen deur komen we in de ruime en lichtrijke woonkamer mét massief eiken parket, die op zijn beurt toegang voorziet tot de volledig uitgeruste keuken -met aansluitende berging- op maat.
Via het grote schuifraam komen we in de knappe aangelegde privétuin die voorzien is van een ruim zonneterras en een handige tuinberging. Hier is het volop genieten van de zon en de rust.
Verder treffen we de eerste slaapkamer, douchekamer, de tweede slaapkamer die voorzien is van op maat gemaakte dressing en de tweede uitgeruste badkamer aan. De slaapkamers zijn voorzien van 3-dubbel glas.
Achteraan de residentie is er een ruime garagebox met bergmogelijkheden en in de kelder nog een berging voorzien .
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

Neem contact op