Benedenverdieping te koop

399000€

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11132018
Immoweb code : 11132018

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

In optie Zeer ruim gelijkvloersappartement met giga leefruim

Algemeen:
Op een centrale locatie aan de Stapstraat in Emblem vinden we dit volledig gerenoveerd gebouw terug met 4 eenheden. Op de gelijkvloers vinden we dit hoogwaardig gerenoveerd
appartement met een West-gerichte tuin van 275 m² terug. Naast de hoogwaardige materialen en afwerking springt hier vooral de gigantische leefruimte in het oog. Zo beschikt u over maar liefst 85 m² op een leuke parketvloer. Alle meters zijn individueel en in het gebouw zijn er minimale vaste kosten.

Verplichte aankoop van een staanplaats voor het appartement aan 15.000 €. Gedeelde beveiligde fietsenberging aanwezig. Gunstige EPC-score.

Indeling:

We nemen de zij-ingang van het gebouw en komen via de gemene delen in de inkomhal van dit appartement. Aan de rechterzijde passeren we 2 slaapkamers (21 en 10 m²). Er is een compacte badkamer met douche en lavabo aanwezig en een afzonderlijk toilet. De keuken is zeer uitgebreid en luxueus ingericht met eiland en alle nodige toestellen. Naast de keuken vinden we een handige bijkeuken/wasplaats. De leefruimte heeft 2 grote ramen naar de tuin en is werkelijk gigantisch waardoor er zeer veel mogelijkheden zijn naar indeling.

De ruime tuin is west-gericht met een oppervlakte van 275 m² en een gezellig terras.


Interesse?
Bent u op zoek naar een ruim appartement in een gerenoveerd pand met eigen tuin? Aarzel niet en bel ons snel op 03

Neem contact op