Benedenverdieping te koop

359000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11132019
Immoweb code : 11132019

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerd gelijkvloersappartement met groot te

Algemeen:
In het centrum van Emblem vinden we dit appartementsgebouw met 4 eenheden wat in 2023 volledig werd gerenoveerd. Op de gelijkvloers treffen we dit hoogwaardig gerenoveerd
appartement met een West-gerichte tuin van 72,5 m² terug. Naast de hoogwaardige materialen en afwerking springt hier het vele licht in de leefruimte in het oog. Alle meters zijn individueel en in het gebouw zijn er minimale vaste kosten.

Verplichte aankoop van een staanplaats voor het appartement aan 15.000 €. Gedeelde beveiligde fietsenberging aanwezig. Gunstige EPC-score.

Indeling:

We nemen de zij-ingang van het gebouw en komen via de gemene delen in de inkomhal van dit appartement. Aan de voorzijde passeren we 2 slaapkamers (14 en 11 m²). Er is een mooie badkamer met douche en lavabo aanwezig en een afzonderlijk toilet. De keuken is zeer uitgebreid en luxueus ingericht met eiland en alle nodige toestellen. Aan het grote schuifraam naar de tuin vinden we de gezellig zitruimte. Er is een handige berging aanwezig. De buitenruimte is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een zonnige oriëntatie en mooie oppervlakte (72,5 m²).

Interesse?
Bent u op zoek naar een ruim appartement in een gerenoveerd pand met groot terras? Aarzel niet en bel ons snel op 03/459.89.59.

Neem contact op