Benedenverdieping te koop

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 10886539
Immoweb code : 10886539

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar 2 SLK appartement met terras en tuin

-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Instapklaar gelijkvloers-appartement met 2 slaapkamers en tuin te koop in de gezellige residentie "De Kleine Vaerinck" te Roosdaal.

Indeling: inkomhal met apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met aansluitend de wasplaats en de lichtrijke leefruimte met uitgeruste open keuken. Het schuifraam in de leefruimte geeft toegang tot het fijn overdekt terras en een omheind tuintje, waar het heerlijk vertoeven is in het zonnetje. Perfecte oriëntatie ook!

Het appartement is in goede staat en dankzij de grote raampartijen is er veel lichtinval. Elektriciteit is conform, centrale verwarming op aardgas en goeie EPC score! Het appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming!

Een autostaanplaats ondergronds én een ondergrondse berging zijn inbegrepen in de prijs. Via een trap in de kelder kom je meteen in de gemeenschappelijke hal van het appartement terecht.
Het gebouw dateert van 2004.

Word jij de nieuwe eigenaar van dit instapklaar appartement in de Kleine Vaerinck? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op