Benedenverdieping te koop

274750€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11363312
Immoweb code : 11363312

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers Assistentiewoning met privatieve tuin

Ruime en lichtrijke serviceflat met terras en tuin
Deze bijna-nieuwe serviceflat biedt u alle comfort, is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 75 m². Ze beschikt over 1 slaapkamer, een ruime douche kamer, tevens uitgerust voor rolwagengebruikers, en een volledig uitgeruste moderne keuken met aansluitend een berging. Als hoekpand, heeft u niet direct een appartementsgevoel. Er is namelijk zeer veel natuurlijk lichtinval en een directe toegang tot uw eigen terras en aansluitende privatieve tuin, met zicht op veel omgevingsgroen. Er is airco aanwezig in de leefruimte en in de slaapkamer, en als extra nog een berging in de kelderverdieping.
De serviceflat maakt deel uit van de residentie Felix Brouwershof, gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De dienstverlening wordt verzorgd door Zorgbedrijf Antwerpen, een ervaren speler in het uitbaten van assistentiewoningen. Zij voorzien permanentie, onderhoud van de tuinen en de gemeenschappelijke delen, de nodige assistentie voor de bewoners en zij baten centraal op het domein een brasserie uit met warme maaltijden.
Dit appartement garandeert UW zelfstandig wonen in een rustige omgeving met mogelijkheden tot de gewenste ondersteuning en sociale interactie met medebewoners.
Zeker uw bezoekje waard als u uw toekomst wil veilig stellen!

Neem contact op