Benedenverdieping te koop

259000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11285093
Immoweb code : 11285093

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd appartement centrum St-Truiden (registratie)

Verkoop onder Registratie! (3% mogelijk)
Welkom in de Breendonkstraat 21/2 te Sint-Truiden!

Op slechts 150m van de Grote Markt van Sint-Truiden ligt bovenstaand 2-slaapkamer appartement, met een privé terras (8m2). Dit pand onderging een totaalrenovatie!

Via de inkomhal komen we de prachtige leefruimte met grote raampartijen binnen waardoor er veel lichtinval is. Aan de voorkant is het appartement bovendien voorzien van een mooi terras (8m2). De volledig uitgeruste keuken, met eiland en zitfunctie staat centraal in de leefruimte. Goed om weten is dat dit appartement ook via de achterzijde te betreden is.

Verder zijn er nog 2 slaapkamers en een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een mooie dubbele wastafel en spiegelkast. In de gang bevindt zich ook nog een apart toilet.

Goed om weten:
Zonnepanelen: 2125wp zonnepanelen inbegrepen!
Energiescore: A-label; We hebben niets aan het toeval overgelaten om dit pand tot in de puntjes te isoleren. (proforma EPC 88)
Ventilatiesysteem: Type C+
Garage: Inpandige garage (met zonnepanelen op het vernieuwde dak) aan de achterzijde van het pand is verplicht mee aan te kopen voor 25.000 euro. Alle kabels werden reeds getroffen om uw elektrische/hybride wagen op te laden aan uw eigen zonnepanelen. Ongezien in het centrum van de stad!
Kelder: U heeft de mogelijkheid om een grote kelder (13m2) aan te kopen voor 5.000 euro. Email: [email protected] of bel 0499567940.

Neem contact op