Benedenverdieping te koop

299000€

2 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 11310606
Immoweb code : 11310606

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement in het centrum van Sint-Truiden

Ontdek het comfort van stedelijk wonen gecombineerd met rust en ruimte in dit prachtige gelijkvloerse appartement, gunstig gelegen aan het stadspark van Sint-Truiden.

Dit charmante appartement verwelkomt je met een ruime inkomhal voorzien van apart gastentoilet die leidt naar de woonkamer van het appartement. De leefruimte straalt een gevoel van warmte uit, met een eigentijdse open keuken die perfect is voor gezellige diners en ontspannen avonden met vrienden en familie.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De praktische badkamer is voorzien van een bad met douchewand, een moderne wastafel en een toilet.

Een handig detail is de berging met wasmachineaansluiting, waardoor het huishouden een fluitje van een cent wordt. Stap naar buiten en geniet van de frisse lucht op het ruime terras, omgeven door een stukje groene tuin, ideaal voor ontspanning en buitenentertainment.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een uitstekende locatie. Gelegen aan het stadspark van Sint-Truiden, geniet je van een oase van rust, terwijl het centrum van de stad met zijn winkels, restaurants en culturele attracties op slechts een steenworp afstand ligt.

Kortom een ideaal appartement als investering of om zelf in te wonen.

Mis deze zeldzame kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en maak van dit appartement uw nieuwe thuis!
Email: [email protected] – Kanto

Neem contact op