Benedenverdieping te koop

259000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11340484
Immoweb code : 11340484

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd gelijkvloers appartement, ruim terras & garage!

In een rustige, residentiële wijk in Hoevenen, vindt u dit volledig instap klaar gelijkvloers appartement met twee ruime slaapkamers, terras en bijhorende garage. Hoewel winkels, openbaar vervoer, de autosnelweg, centra van Hoevenen, Stabroek, Kapellen én Ekeren op een boogscheut te vinden zijn, is het hier toch erg rustig wonen!

U komt binnen via de inkomhal met een lichte en ruime woonkamer. Aansluitend de in 2022 gerenoveerde keuken voorzien van alle comfort: inductie kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast en diepvriezer. De badkamer werd gerenoveerd in 2019 en is ingericht met douche-bad, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Tevens is het appartement voorzien van een apart toilet en een handige bergruimte. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig.

Het ruim en gezellig, zuid-gericht terras achteraan is gedeeltelijk overkapt en biedt via een poortje rechtstreeks toegang tot de bijhorende garage. De garage is verplicht mee aan te kopen voor de waarde van €20.000,-

Algemene technische info:
- asbestveilig attest
- elektriciteit conform
- nieuwe condensatieketel Vaillant (2024)
- EPC C (237kWh/m²jaar), lage energiekosten!
- ramen voorzien van dubbele beglazing en vliegenramen

GEEN IMMO AUB

Voor meer informatie en/of een bezichtiging, contacteer mij via 0479/24 35 31 of [email protected].

Neem contact op