Benedenverdieping te koop

329000€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11396154
Immoweb code : 11396154

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gunstig gelegen appartement met 2 slaapkamers en een tuin

In het hart van Perk schittert dit prachtige appartement, gepositioneerd tegenover de kerktoren. Zeer energiezuinig met een gunstig EPC B. Omgeven door uitgestrekte velden en natuur, ademt deze locatie een serene rust uit, terwijl het toch naadloos verbonden is met de steden dankzij de uitstekende bereikbaarheid. Het appartement, gelegen op de gelijkvloers van het gebouw, biedt een combinatie van comfort en stijl. Een knusse tuin strekt zich uit langs de zijkant, met een charmant stukje gazon dat uitnodigt om van de zon te genieten. Binnenin straalt de woning een gevoel van ruimte en harmonie uit, met een open woonkamer die overgaat in de keuken. De keuken zelf is compleet uitgerust met een vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven.
Het appartement herbergt ook meerdere comfortabele slaapkamers, terwijl de badkamer een plaats van ontspanning biedt met een douche/bad, dubbele wastafel en ingebouwde kasten. In de kelder heeft u nog een persoonlijke berging ter beschikking. Een eigen parkeerplaats achter de tuin, toegankelijk via een handig achterbaantje, voegt nog meer gemak toe aan deze woning.
Met de snelweg op slechts enkele minuten afstand, staat deze locatie garant voor moeiteloze verbindingen naar nabijgelegen steden. Neem vandaag nog contact op met Briljantimmo om dit schitterende appartement met eigen ogen te bewonderen! (gemeenschappelijke kosten €15 per maand)

Neem contact op