Benedenverdieping te koop

279000€

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 11304650
Immoweb code : 11304650

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers.

Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, terras en autostaanplaats te Tielen.

Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie uit 2017 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

Ligging: Centraal gelegen te Tielen met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt dit appartement via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte. De leefruimte is bestaande uit de woon-en eetkamer met een volledig uitgeruste, open keuken. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers, een aparte berging/wasplaats en een badkamer die is uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche. Terug in de leefruimte verkrijgt u toegang tot het terras via het grote schuifraam. Tot slot om dit geheel compleet te maken hoort er bij dit appartement nog een privatieve kelderberging en autostaanplaats, die verplicht bij aan te kopen zijn voor een meerprijs van €23.000,-

Wie op zoek is naar een centraal gelegen, gelijkvloers appartement of een slimme investering, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- Ventilatie type C
- EPC 134 kWh/m²/jaar
- Elektriciteit conform tot 2041
- Centrale verwarming op aardgas
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op