Benedenverdieping te koop

245000€

2 slaapkamers 69 vierkante meters

Immoweb code : 11375390
Immoweb code : 11375390

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Kwalitatief gerenoveerd appartement met tuin

Gerenoveerd appartement met zonnige tuin vlakbij het centrum van Turnhout.
In een kleinschalig gebouw in een residentiële buurt, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement. Tiptop gerenoveerd, dat merk je al bij het binnenkomen in de centrale hal, wanneer je de verzorgde, doorlopende vloer ziet.
De lichte leefruimte vooraan nodigt uit om te relaxen, met genoeg vierkante meter om een salon en een eethoek te zetten. De halfopen keuken zorgt voor connectie met de woonkamer, is strak, tijdloos en volledig geïnstalleerd, met een inductieplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende kastruimte.
Achter de keuken, heb je een gastentoilet en de badkamer. Je vindt hier een grote inloopdouche met regendouche,dubbele lavabo met spiegel met verlichting, onderkast, handdoekenradiator, een aansluiting voor een wasmachine en automatische verluchting. De twee lichte slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met allebei dezelfde vloer als in de leefruimte en de hal. In de master bedroom kan je makkelijk een dubbel bed en een kast kwijt, de tweede slaapkamer is een prima kinderkamer of thuiswerkplek. Mét een extra troef: de toegang tot de fijne, zonnige tuin van bijna 50m². Plaats genoeg dus voor enkele loungezeteltjes, grote potten met planten en enkele mooie bloem- of kruidenbakken.
Optioneel aan te kopen: grond (24m²) voor staanplaats/garage @ € 14.000
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12666/

Neem contact op