Benedenverdieping te koop

575000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10963423
Immoweb code : 10963423

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement met tuin

Appartement met tuin gelegen te Villajoyosa aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Appartement met tuin voorzien van 3 Slaapkamers en 3 Badkamers, gemeenschappelijk zwembad en privé parkeerplaats binnen domein. Uniek vanwege het onovertroffen panoramische uitzicht en de ongelooflijke gemeenschappelijke ruimtes. U kunt het hele jaar door ontspannend zwemmen terwijl u over de Middellandse Zee uitkijkt, want het zwembad en de jacuzzi’s zijn verwarmd. Sportliefhebbers kunnen genieten van een complete fitnessruimte, een padelterrein en een benijdenswaardige omgeving voor het beoefenen van watersporten. De kleintjes zullen zich prima vermaken in de kinderspeelplaatsen in en buiten het water.

De gemeenschappelijke ruimtes enwoningen hebben een prachtig uitzicht op zee. Afhankelijk van de oriëntatie en de hoogte, kunt u genieten van uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, het zwembad en de verschillende stranden en baaien.

Bolnou Blueviews woningen met 2 en 3 slaapkamers, met prachtig uitzicht op zee. Ze hebben allemaal een groot terras, tuin of solarium. Uitstekende kwaliteiten die, onder andere, warm/koude airconditioning door middel van kanalen en vloerverwarming in de badkamers omvatten. U heeft de mogelijkheid om uw woning te personaliseren met verschillende afwerkingsopties.
1% all in | Premium support | Estate Consult

Neem contact op