Benedenverdieping te koop

* 277000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11294039
Immoweb code : 11294039
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement B2 0.2

Gezellig thuiskomen in het hart van De Wijers.
Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Kleine Hemmenweg in Zonhoven helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met gezinswoningen en appartementen , vlak bij invalswegen en openbaar vervoer. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalsbasis om even tot rust te komen.

Deze buurt biedt voor ieder wat wils. Zowel in de woningen als de appartementen staan comfort en duurzaamheid voorop. Zo kom jij elke dag zorgeloos thuis. Ga je voor een van de gezellige appartementen of kies je voor een lichtrijke woning? Wat je ook kiest, in elke woonst garanderen we je optimaal wooncomfort aangepast aan jouw situatie.

Elke woning heeft 3 slaapkamers, een tuinberging en een carport of inpandige garage . De grote ramen in de leefruimte brengen veel licht binnen, zonder daarbij in te boeten aan privacy. Door de optimale indeling van de ruimtes garandeert een gevoel van ruimte.

Wie kiest voor een appartement in woonbuurt Kleine Hemmenweg, geniet van optimaal leefcomfort . De grote ramen zorgen voor een open, licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit je keuken stap je buiten op je ruime terras waar je geniet van privacy en zonlicht.

Neem contact op