Boerderij te koop

744000€

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11346955
Immoweb code : 11346955

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
1556 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen hoeve met mooi vergezicht

Deze prachtige en uniek gelegen hoeve bevindt zich op de Sterhoek, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Anzegem. Hier bevinden zich tal van winkels, warenhuizen, bakkers, gezellige cafeetjes,… Eveneens biedt het een vlotte bereikbaarheid naar de E17 en steden zoals Gent, Kortrijk en Oudenaarde. Kenmerkend aan deze ligging is tevens de groene omgeving met mooie wandel- en fietstochten.

Via de private oprit met toegangspoort bereikt u dit rustig gelegen eigendom dat zich bevindt op een perceel van 1.556 m2. Naast heel wat parkeergelegenheid beschikt dit gunstig georiënteerd terrein ook over een afzonderlijke garage die kan dienen als opslagruimte voor oldtimers of een lichte vracht (professionele functie).
Unieke landelijke ligging, ruimte, comfort en rust zijn slechts enkele van de vele troeven die dit eigendom te bieden heeft.

Via de centrale inkomhal bereikt u de sfeervolle leefruimte die voorzien is van een open haard. Eveneens biedt deze ruimte de mogelijkheid tot het inrichten van een gezellige eethoek. De keuken werd volledig uitgerust met alle nodige toestellen en biedt ook heel wat kastruimte. Eveneens kan er hier een knusse ontbijthoek worden ingericht.
Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping over een technische ruimte, een afzonderlijk toilet, een bureau- en extra bergruimte, alsook twee badkamers. Een eerste hedendaags afgewerkte badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en ruim ligbad. De tweede beschikt over e...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op