Boerderij te koop

1350000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 10770519
Immoweb code : 10770519

Overzicht

6 slaapkamers

Omschrijving

Unieke hoeve met landbouwgrond te Ghoy

*Nieuwe voorwaarden* Dit uniek aanbod betreft een vierkantshoeve, recente loodsen en een grote weide gelegen te Ghoy. De gemeente Ghoy is een deelgemeente van Lessen en is gelegen in de provincie Henegouwen. De totale oppervlakte van deze locatie bedraagt 4,76 ha.

De vierkantshoeve bestaat uit een woning en oorspronkelijke hoevegebouwen. De binnenkoer is volledig verhard in kasseien. De woning betreft een imposant gebouw met een vloeroppervlakte van maar liefst 280 m².

De riante woning bestaat uit een inkomhal, twee woonkamers, een eetkamer, een keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De verdieping telt zes slaapkamers. De woning is volledig te renoveren, maar herbergt tal van prachtige elementen uit de 19de eeuwse kern.

De overige hoevegebouwen werden opgericht met massieve bakstenen muren en eiken gebinten. Deze werden gebruikt als schuur en stalling.

De achtergelegen recentere gebouwen omvatten twee grote loodsen van respectievelijk 36m op 33m en 17m op 17m. De stal meet 24m op 20m en omvat twee rijen stroboxen.

Naast de woning werd de boomgaard van ongeveer 5.000 m² volledig ommuurd. De achterliggende weide heeft een oppervlakte van ongeveer 3,65 ha.

Dit aanbod betreft een prachtig renovatieproject met een top landelijke ligging.

Contacteer ons voor meer informatie of een plaatsbezoek op het nummer 050/70 80 80.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op