Boerderij te koop

8 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 10792431
Immoweb code : 10792431

Overzicht

8 slaapkamers
1 badkamer
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
3627 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Zepbrugstraat 34, 3545 Halen
Unieke gerenoveerde ruime woning in hoevestijl, gelegen tussen Diest en Herk-de- Stad op 36 are. - Meer info op www.immoland.be of ga naar: http://www.immoland.be/nl/te-koop/woning/halen-3545/307/

- Dit laathof daterend van 1661 gelegen in landelijke omgeving tussen rust en groen, heeft een vlotte verbinding met de E-314 en diverse handelszaken en scholen zijn beschikbaar in de omgeving op ca. 1 km.
- Bij het binnentreden van dit uitzonderlijk gebouw heeft men dadelijk een enorm ruimtegevoel in de woon-eetkamer verspreid over 2 niveaus.
- De ruime keuken in landelijke stijl, is voorzien van alle noodzakelijke toestellen en geeft toegang tot een frisse kelder, die zich onder het verhoog van de woonkamer bevindt.
- Het dak van dit laathof werd volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2015 en zorgt samen met een recente hoog rendement condensatie ketel voor een mooie EPC waarde van 242 kWh, wat uitzonderlijk is voor een woning uit deze tijd.
- De badkamer werd volledig vernieuwd in 2016, is voorzien van dubbele wasbak en ligbad met douchegordijn.
- Op de verdieping, die bereikbaar is via 2 verschillende trappen, zijn er momenteel 5 slaapkamers, waarvan één voorzien is voor een bijkomende badkamer.
- Mits herindeling van de verdieping door het plaatsen van 1 gyproc wand, kan men 8 slaapkamers bekomen, wat de woning de mogelijkheid geeft om de woning in te richten als Bed and Breakfast.
- De inpandige garage met ee...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op