Boerderij te koop

575000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11311519
Immoweb code : 11311519

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
3726 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige historische hoeve te Houthulst

Deze mooi verder af te werken hoeve bevindt zich in het landelijke Houthulst op een boogscheut van het centrum. De gemeente biedt tal van voorzieningen met bakkers, slagers, supermarkten, scholen... eveneens het 350 ha toegankelijke "Vrijbos"

De authentieke gebouwen werden met respect gerenoveerd door vakbekwame stielmannen. Omwille van de erfgoedwaarde zijn er veel gebruiksmogelijkheden inpasbaar en vergunbaar. Op vandaag is de hoeve vergund voor zonevreemd wonen in combinatie met horeca.

We informeren kandidaat kopers over de mogelijkheden voor een gewenste inzet van de hoevegebouwen. We bekijken projecten van kandidaat kopers en bieden ondersteuning op maat voor het eventueel realiseren van andere toelaatbare zonevreemde functiewijzigingen. U kan bij ons terecht voor meer uitleg.

Energiescore F. De woning geniet vrijstelling van de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid kan worden opgelegd omwille van het voorkomen op de inventaris van bouwkundig erfgoed.

Bijkomende info en meer geschiedenis over de hoeve vindt u op www.lagranja.be

Deze eigendom is te koop met een vanaf prijs.
Ieder voorstel vanaf minstens 575.000 EUR of meer zal worden voorgelegd aan de verkoper. Er zal pas een verkoop tot stand komen na aanvaarding door de verkoper.

Meer info?
Contacteer Gerald De Visschere
GSM 0472/676.559

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op