Boerderij te koop

750000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10877153
Immoweb code : 10877153

Overzicht

3 slaapkamers
10000 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoeve met loodsen te Lo-Reninge

Dit aanbod betreft een hoeve met meerdere loodsen op 5 ha. Rustig gelegen te Noordschote, een dorpje in hartje Westhoek en een deelgemeente van Lo-Reninge. De hoeve kent een vlotte bereikbaarheid naar andere steden en gemeenten, zoals naar bijvoorbeeld Ieper en Diksmuide.

De hoeve bestaat uit een zeer verzorgde bedrijfswoning. De woning werd deels gerenoveerd, verder uitgebouwd in 2016. Het gelijkvloers is ingericht met een woonkamer, keuken met zithoek en bureel, een badkamer, twee slaapkamers, een voutekamer, een wasplaats, een apart toilet en een achterinkom. Daarnaast is er een kelder en een zolderruimte aanwezig.

Verder omvat de hoeve een vijftal grote loodsen. Deze worden gebruikt voor de opslag van (landbouw)materialen. Twee loodsen zijn uiterst geschikt om aardappelen te bewaren.

De gebouwen worden aangeboden op 1 hectare, de overige 4 hectare zijn aanpalende landbouwgrond.

De waarde van het EPC bedraagt 493 kWh/ m² jaar, waardoor de woning binnen energieklasse E valt. Hierdoor is de woning onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Contacteer ons bij verdere interesse op het nummer 050/70 80 80.

Info watertoets:
Perceelscore: C-D
Gebouwenscore: C


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op