Boerderij te koop

645000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11288337
Immoweb code : 11288337

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
14208 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen boerderij met ca. 1,5 hectare grond in Mol

*** OPENHUIS *** ZATERDAG 13 & 27 APRIL TUSSEN 10-12u ***

Landelijk gelegen boerderij met ca. 1,5 hectare grond in Mol-Sluis.

Ontdek de rustieke schoonheid van deze authentieke boerderij in Mol-Sluis. Uitgestrekt over circa 1,5 hectare grond biedt dit eigendom een idyllische plaats voor liefhebbers van het platteland. De in 1985 gebouwde woning, die overigens volledig onderkelderd werd, biedt een warme leefruimte verrijkt met een sfeervolle houtstoof en drie slaapkamers, die een rustieke charme ademen.

Recente vernieuwingen aan het dak van de stal onderstrepen de zorg en aandacht die aan het onderhoud is besteed, terwijl de verschillende percelen talloze mogelijkheden bieden voor agrarische projecten of het houden van dieren. De tijdloze aantrekkingskracht van deze boerderij wordt nog versterkt door de uiterst rustige ligging, een zeldzame vondst in het hedendaagse drukke bestaan.

Voor wie op zoek is naar een slimme investering: de aankoop van dit onroerend goed is mogelijk via overdracht van aandelen in de vennootschap waarin enkel het gebouw met aanhorigheden is ondergebracht, waardoor u als koper geen registratierechten betaalt.

Een leven dichtbij de natuur, waar de dagen langzaam overgaan in de rustgevende avonden onder een sterrenhemel. Deze boerderij is niet alleen een huis, maar een belofte voor een leven dichtbij de natuur.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.

Neem contact op