Bouwgrond te koop

179000€

Immoweb code : 11274664
Immoweb code : 11274664

Overzicht

3959 vierkante meters grond
45,00 € m²

Omschrijving

ANTHISNES : Prachtig perceel beschikbaar om te bouwen !

Era Blavier heeft het genoegen u dit door een architect ontworpen perceel voor te stellen in het prachtige middeleeuwse landelijke dorp Anthisnes. Het perceel is beschikbaar voor bouwers en biedt verschillende bouwmogelijkheden! U kunt gebruik maken van de 32 meter voorgevel en 3.959 m² om een mooie eengezinswoning met 4 voorgevels te bouwen (wat over een paar jaar niet meer is toegestaan!) op een groot bouwterrein... Of u kunt het perceel verdelen in twee percelen en 2 aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen bouwen (wat in principe al is geaccepteerd - let op: er is voorafgaande goedkeuring nodig voor twee woningen met 4 voorgevels, aangezien deze 1 km verderop is verleend door een andereklant met veel minder voorgevel en oppervlakte...). U kunt het 2e perceel ook doorverkopen! 

We zijn niet gebonden aan een bepaalde bouwer! Bel ons voor meer informatie of vraag het onze nieuwbouwspecialist Eric MEURIS op 0475 25 38 25. (Project voor 2 halfvrijstaande woningen door Atelier d'Architecture A33).

Informatie en afmetingen zijn louter informatief en niet contractueel bindend.
De verkopende eigenaar heeft het wettelijke recht om, vrij en autonoom, het aanbod te kiezen dat het best beantwoordt aan zijn eigen criteria en niet het hoogste.

Neem contact op