Bouwgrond te koop

227000€

Immoweb code : 11163917
Immoweb code : 11163917

Overzicht

5345 vierkante meters grond
42,00 € m²

Omschrijving

Biedingsfase binnenkort van start via COVAST

Unieke Ontwikkelingsmogelijkheid in het Hart van Hoboken!
Ben jij op zoek naar een unieke kans om een historische site nieuw leven in te blazen? Grijp dan nu je kans met deze ongelooflijke aanbieding! Deze te verkopen site omvat de prachtige Heilig Hart kerk, gelegen in het bruisende centrum van Hoboken, samen met een aangrenzend gebouw dat vroeger diende als de woning van de pastoor.
Wij zijn op zoek naar een koper met een visie, iemand die deze iconische gebouwen wil herontwikkelen en een nieuwe betekenis wil geven, terwijl de historische waarde ervan wordt gerespecteerd. Maar dat is niet alles! Het project moet voldoen aan een aantal voorwaarden, waaronder:
1.?Minimaal 50% van het nieuwbouwvolume moet worden toegewezen aan een woonfunctie met sociale en/of maatschappelijke meerwaarde.
2.?Het nieuwe ontwerp moet voldoende referenties bevatten naar de rijke historie van de site, zoals geadviseerd door de dienst Monumentenzorg van de stad Antwerpen.
3.?De pastorale en eredienstfunctie is verplaatst naar een nieuwe locatie, waardoor er ruimte is voor innovatieve ideeën voor hergebruik.
4.?De buurt heeft behoefte aan een open, groene ruimte, wat betekent dat er mogelijkheden zijn om een prachtige groene zone te creëren achter de te ontwikkelen zone.
5.?Het project moet rekening houden met de behoeften van de buurt en de omgeving van de site.
6.?Potentiële kopers dienen de financiële en juridische haalbaarheid van het gehele

Neem contact op