Bouwgrond te koop

198000€

Immoweb code : 11199282
Immoweb code : 11199282

Overzicht

547 vierkante meters grond
361,00 € m²

Omschrijving

Sloop en heropbouw of grondige renovatie op perceel grond...

Bent u op zoek naar een bouwgrond met mogelijkheid tot het bouwen van een open bebouwing? Dan is dit perceel van 547 m² misschien wel iets voor u. Dit is een interessante locatie met achteraan een mooi zicht over de velden en een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Assenede. De huidige woning heeft zijn beste jaren gehad en dient zeer grondig gerenoveerd of gesloopt te worden. Bij een sloop- en heropbouw kan u tevens de woning een aantal meter naar achter bouwen, ongeveer op dezelfde plaats als de buren links van de garages. De vier garages (waarvan momenteel 3 verhuurd) horen ook bij deze verkoop. Aan de straatzijde is de perceelbreedte (inclusief garages) ongeveer 21m, indien u afbreekt en achteruit bouwt is het perceel een goede 16m breed.Er is reeds stedenbouwkundig advies ingewonnen betreffende de bouwvoorwaarden bij sloop en heropbouw achteraan het perceel:

Er dient nog min. 8m tuinzone gegarandeerd te zijn achter de woning
De erfdienstbaarheidszone t.o.v. de waterpolder dient gerespecteerd te worden en dient nagevraagd te worden bij de Zwarte Sluispolder 
Min. 7m gevelbreedte/woning
Min. 3m bouwvrije zijtuin
Max. 20m bouwdiepte gelijkvloers op voorwaarde dat er nog een min. Tuinzone van 8m is
Max. 12m bouwdiepte op de verdieping. Een bouwdiepte van 15m is eventueel te bespreken indien de tuinzone voldoende diep is.
Max. 2 bouwlagen met hellend dak of 2 bouwlagen met plat dak
1 oprittoegang van max. 4.5m breed per woning toegestaa...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op