Bouwgrond te koop

289000€

Immoweb code : 10898661
Immoweb code : 10898661

Overzicht

750 vierkante meters grond
385,33 € m²

Omschrijving

Nieuw te bouwen woning

Bent u op zoek naar een interessante bouwgrond? Dan is dit uw kans!

De illustraties die werden gebruikt zijn puur indicatief. U bent steeds vrij om te kiezen wat u met het perceel doet.

Deze woning bevindt zich in Wintam waar rust en groen centraal staan, waar u kunt genieten van de rust in uw eigen tuin. Daarnaast kunt u fijn wandelen langs de vele bospaden en de prachtige dijk die zich om de hoek bevind.

Momenteel staat er een woning op deze grond. Wanneer u deze woning sloopt creëert u een prachtig bouwgrond voor een half open bebouwing. Doordat er momenteel nog een woning aanwezig is op het perceel, kan u genieten van tal van fiscale voordelen, premies en andere voordelen.

Een prachtige tuin van maar liefst 750m² strekt zich uit achter de woning, met een idyllisch uitzicht op een weiland. Hierdoor geniet u altijd van privacy, zonder inkijk van andere woningen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid naast de woning voor één of twee auto's.

Troeven:
- Locatie
- Uitzicht op weiland
- Half open bebouwing
- Fiscale voordelen

Heeft dit perceel uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of bel ons op 052/20.05.05 voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomhuis!

Neem contact op