Bouwgrond te koop

137500€

Immoweb code : 10739899
Immoweb code : 10739899

Overzicht

618 vierkante meters grond
222,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond in Diepenbeek - Paul Piperslaan: Lot 8

Groen, bereikbaar en centraal wonen
In Diepenbeek, Lutselus bouwt Matexi de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Moderne gezinswoningen, energiezuinige appartementen en zuidgerichte bouwgronden vullen de buurt in voor jong en oud.



Op zoek naar een thuis waar comfort centraal staat? Ontdek het beste van twee werelden in onze nieuwbouwwoningen en moderne appartementen. Ons (laatste) stijlvolle appartement is voorzien van grote ramen, waardoor je optimaal kan genieten van veel lichtinval. Bovendien is dit appartement bijna energieneutraal met een E-peil van E30. Je beschikt over 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en badkamer, vloerverwarming en een gezellig terras met uitzicht op de groene omgeving en de rustige buurt. En als je een auto hebt, hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Er is een handige ondergrondse parkeergarage beschikbaar.

Toch liever wat meer ruimte of is een appartement niet helemaal je ding? Ontdek dan onze moderne nieuwbouwwoning (laatste in aanbod!), voorzien van 3 slaapkamers, zolder, carport, met of zonder tuinberging. We gebruiken steeds duurzame en hoogwaardige materialen in de afwerking, zodat jij en je gezin van een zorgeloze toekomst genieten.

Neem contact op