Grond te koop

375000€

Immoweb code : 11410869
Immoweb code : 11410869

Overzicht

1165 vierkante meters grond
322,00 € m²

Omschrijving

Centraal gelegen bouwgrond

Ontdek dit prachtige stukje bouwgrond van 1165m², ideaal gelegen in een rustige en groene omgeving nabij het levendige centrum van Eeklo. Deze locatie biedt de perfecte combinatie van sereniteit en toegankelijkheid, waardoor het de ideale plek is om uw droomwoning te realiseren.

Stel u voor: uw toekomstige huis, omringd door een oase van rust en natuur, maar toch op een steenworp afstand van alle voorzieningen die Eeklo te bieden heeft. Van gezellige cafés en restaurants tot winkels en scholen, alles is binnen handbereik.

De royale oppervlakte van 1165m² biedt eindeloze mogelijkheden voor het ontwerpen van een ruime woning met prachtige tuin, waar u kunt genieten van de rust en privacy die deze unieke locatie te bieden heeft. Of u nu een modern, strak design of een klassiek, charmant huis in gedachten heeft, deze bouwgrond biedt u de vrijheid om uw visie werkelijkheid te maken.

Grijp deze unieke kans en investeer in een toekomst vol comfort, stijl en rust. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze fantastische bouwgrond zelf te ervaren. Contacteer Simon 0478/20 67 74 of via [email protected]

Neem contact op