Bouwgrond te koop

295000€

Immoweb code : 10971663
Immoweb code : 10971663

Overzicht

1025 vierkante meters grond
288,00 € m²

Omschrijving

Prachtige bouwgrond van 10a45 op toplocatie

Unieke Kans: Prachtig Vastgoedperceel op Toplocatie!

Droomt u van een rustige, landelijke leefomgeving met alle voordelen van nabijgelegen stedelijke voorzieningen? Dan is dit uw kans! Dit schitterende perceel van 10a45 biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis te bouwen op een idyllische locatie die het beste van twee werelden combineert.

Gelegen op slechts 15 minuten van het bruisende Leuven profiteert u hier van een centrale ligging en tegelijkertijd bevindt u zich in een rustige omgeving.
Het perceel is gelegen in een woongebied met landelijk karakter en biedt de mogelijkheid om een halfopen bebouwing te creëren met een volledig zuidelijke georiënteerde achtergevel.

Er zijn maximaal twee bouwlagen toegelaten. Met een hellend dak dat naadloos in de omgeving past, heb je ongeveer 260 vierkante meter bebouwbare oppervlakte tot uw beschikking. De mogelijkheden zijn eindeloos. De grootste troef van dit perceel is het adembenemende uitzicht op het waardevolle agrarische gebied dat zich achter dit perceel uitstrekt.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te bouwen op deze fantastische locatie. Voor meer informatie, contacteer ons via 078/ 45 47 00 of via [email protected].

Neem contact op